Welke kleur is het beste? (Nike Schoenen)

Ik zou liever wit, maar hoe meer ik kijk naar hen, hoe meer ik het gevoel dat de andere is het beste voor mij. Als gevolg daarvan is het zeker nuttiger dan Closed Forever Armband. Het is echt een kwestie van voorkeur.

Echter, deze vraag is een heel ingewikkeld om te beantwoorden. Het hangt af van vele factoren: 1) Het type blazer dat u koopt. 2) De stijl van blazer. 3) Uw grootte en gewicht. 4) Het materiaal en de stijl. En natuurlijk je budget. Dus laten we praten over een paar opties hier. Optie 1: Het shirt: Als je een lichtgewicht en comfortabele blazer wilt, kun je voor de jas gaan. Je krijgt twee grote voordelen met deze optie: 1) De jas is goedkoop (ongeveer € 40 in de winkel), en je hoeft niet meer dan € 40 te besteden aan blazers in een jaar. 2) De jas is een geweldige aanvulling op je garderobe. De jas past goed, is duurzaam en heeft een goed kleurbereik. De jas is erg populair bij mensen die behoefte hebben aan iets dat zowel veelzijdig als stijlvol is. Bekijk het testrapport blazer Test. En de jas is echt licht. Het is gemaakt van een luchtige stof die een mooie zachte textuur heeft. En het is vrij lichtgewicht, met een gewicht van iets meer dan een pond. Het heeft een geweldige uitstraling en een goed gewicht. Er zijn echter twee belangrijke gebreken die ik wil praten over hier:

Ten eerste: De mouwen van de blazer hebben de neiging om in de weg als ik het op. Het is eigenlijk ongemakkelijk. Het geeft me het gevoel dat ik een strak pak draag. Ten tweede: Het is een beetje omvangrijk en omslachtig om te dragen in een toevallige situatie. Bij het kopen van een blazer in een winkel, mensen willen meestal de slanke pasvorm, ze willen in staat zijn om het ter plaatse aan te passen, niet hoeft te kijken naar de mouw. Daarom heb ik besloten om dit project te ontwerpen. Ik wil een eenvoudige oplossing creëren die binnen enkele seconden eenvoudig kan worden aangepast.