Wat te dragen blazers?

Degene die het meest comfortabel is en het beste op je gezicht lijkt. Ik heb een paar blazer ontwerpen en ik zal dat opnieuw doen. De eerste en meest bekende is de T-shirt Blazer die in 2014 werd ontworpen. Het is een goed idee voor mannen die willen kijken als een man en zijn op zoek naar de beste blazer.

Blazering is een van de meest interessante sportkleding trends op de markt te komen onlangs. Vergeleken met Loavies Riem is het veel bevorderlijker. Voor vrouwen wordt het vaak de strandblaster genoemd, vanwege de strandachtige aard van de blazer. Een groot deel van deze trend is dat mannen ze vaak dragen om hun lichaam er gespierder en gezonder uit te laten zien. Welke kleur is het beste? (Nike Schoenen) De stijl, hoewel, is ook zeer trendy. Ik denk dat de trend zal blijven groeien en ik wil een stijl die ik denk dat is veelzijdiger dan alleen een t-shirt te creëren. De stijl ziet er goed uit in veel kleding, maar is ook zeer gemakkelijk te dragen en stijlvol te houden. Dus, hier presenteer ik u een nieuwe manier van styling en styling in een blazer, dat ziet er geweldig uit in de meeste kleren, en ziet er ook geweldig uit in een sportieve blazer. De look heet "The blazer is the sporty blazer" (of de sportieve beach body blazer).

Ik heb twee versies van deze stijl, een die de "pinch" en een met de "pomp" ontwerp heeft. Dus, ik ben niet van plan om u foto's van elk een, omdat ze twee totaal verschillende stijl. Eerste versie: De pinch design : deze versie is de basisversie. Het heeft het basisontwerp van een blazer met het "pinch" ontwerp. Het heeft drie knoppen. De knop aan de linkerkant bevindt zich aan de schouder en aan de rechterkant zijn er drie knoppen. Aan de achterkant is een eenvoudige revers knop. De basisversie (zwart, effen grijs en wit) : Dit is degene die de meeste mensen die mij vragen over blazer. Ik leg het ze altijd uit. Dit is het basismodel en ik geef de voorkeur, maar in sommige situaties is het niet genoeg. Het is een beetje een probleem. Je zou kunnen proberen om een jas met twee knoppen en de revers te vinden en het zou er goed uitzien, maar de stof is vrij dun en de revers is moeilijk te vinden. In sommige gevallen zal de revers in de weg staan en zal de jas zijn vorm verliezen. Het is echt belangrijk dat u de juiste maat te vinden en je vindt het alleen op de online retailers. Maar voor sommige mensen is de grootte van de jas te groot. Ik denk dat je een paar jassen vinden die niet groot genoeg zijn. Dit is logischer dan blazer Test. En het is belangrijk om het te nemen van de beschrijving van de fabrikant van de jas.