Over Adam Peters

Mijn vader vertelde me altijd dat deze blog is voor mij en mijn broer en ik om te praten over blazer, blazers en andere mode-gerelateerde onderwerpen. Als ontwerper en ontwerper liefhebber, ik voel dat het een goede verantwoordelijkheid voor de blazer-blogging gemeenschap om meer en betere discussies te brengen. Ik zal hard werken om de inhoud te verbeteren. Ik ben op zoek naar nieuwe bloggers voor de nieuwe blog, als je geïnteresseerd bent neem dan contact met mij op.

Ik kijk uit naar uw bezoek en kijk op mijn blog en deel mijn blog met je vrienden en familieleden. Als ontwerper heb ik veel nieuwe stijlen en producten gemaakt. Ik ben nu op zoek naar mijn website uit te breiden en hoop dat je zult genieten van mijn blog zo veel als ik genoten van het creëren van het. Ik hoop dat u terug naar mijn blog in de toekomst komt en ik zal u een e-mail verzenden zodra de nieuwe blog is gelanceerd.

In sociale media, vindt u mij posting en commentaar over de nieuwste blazer releases op de merken blog, Facebook of Twitter, evenals artikelen over het verleden en heden geschiedenis van blazer. U ook kijken op de nieuwste collecties en de nieuwste artikelen over het merk.

Ik begon met bloggen in 2012, hetzelfde jaar werd ik voorgesteld aan de grote mannen blazers, door mijn goede vriend, de mooie en getalenteerde Nederlandse modeontwerper, Jozef Van Eemere. Na een paar jaar werd hij benaderd door enkele van 's werelds meest bekende en gerespecteerde herenmodemerken. Hij vond al snel een merk dat hij zeer vertrouwd was met, en dat leidde hem uiteindelijk naar een merk dat hij niet gewend was. Het was een merk genaamd Bape. Hij was blij, en onmiddellijk begonnen met het dragen van hun producten. Na het dragen en liefhebben van hun producten, begon hij het merk sociale media berichten en blogs te volgen en begon het woord eruit te halen.

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik heb altijd al een Blazer eigen en nu dat ik heb ik kan het niet helpen, maar denk dat het mijn tijd om het op zich te nemen. Ik heb een paar blazers en mijn vrouw en ik hebben gesproken over het krijgen van hen voor een tijdje. We hebben eindelijk het voor elkaar gekregen en hier is het. Ik hoop dat je het net zo leuk vindt als wij. Als u geïnteresseerd bent in een van mijn andere blogposts klik dan hier.

Voor alle vragen, e-mail me op: adam[at]blazertest.nl Alle foto's zijn auteursrecht hun respectieve eigenaar, tenzij anders vermeld. Als u wilt een van mijn foto's te gebruiken op uw blog, u krediet mij als de fotograaf en geef me de juiste krediet op welke manier u wilt. Mocht u vragen hebben, stuur dan gerust een e-mail naar: adam[at]blazertest.nl Als je van wat je ziet u graag, commentaar en delen op alle sociale media om mij te helpen ondersteunen.