Is de jas te klein voor mij?

Natuurlijk niet, maar het is een vraag die mensen meestal stellen, en ik denk dat het heel belangrijk is dat je weet dat ja, ja de jas is een beetje te klein voor je. Wat is het? Hoe groot is de kans dat het goed bij je past? Ik wil niet dat je je verveelt en denkt: "Ik had deze moeten kopen", "Ik moet deze dragen om te werken", of "Als ik meer geld had, zou ik die kopen". Als je nog nooit een blazer hebt gekocht, moet je er eerst een proberen. Ik denk dat een blazer is een zeer belangrijk kledingstuk.

Ik werd verteld over het door mijn vriend, Peter, het hoofd blazer ontwerper bij Yves Saint Laurent. Hij zei: Je de blazer dragen, maar als je naar buiten gaat zal het lijken alsof je een pak, een pak en stropdas draagt. Zo wil je er niet uitzien." Ik vond het leuk, want ik kon zien wat het betekent om een blazer te dragen. Ik wilde het ook doen. De beste blazers zijn niet duur, maar helemaal niet in deze markt. Blazers worden verondersteld om cool te zijn, en de meeste mensen zeggen dat ze zijn, maar niet echt. Ik wilde ze er mooi uit laten zien, en niet te opzichtig, zoals andere blazers zijn. Maar hoe? Hiervoor heb ik naar stoffen gekeken, maar ik wist niet of het het waard was. Dus besloot ik om online te zoeken, op zoek naar goede, betaalbare blazers, en ik vond deze, en deze, en sommige van hen ook. Dit was het begin van mijn liefdesrelatie met blazers.

Hoe maak je een blazer: Het is gemakkelijk om blazers te maken, geloof ik. In tegenstelling tot Jeans Centre Kampen kan het opvallender zijn. Ten eerste wil ik dat je een basis blazer maakt, zonder iets erin, alleen een jas en een stropdas. En dan moet je nadenken over het kleden van de jas met iets, en dit is wat ik deed. Als u een voering wilt toevoegen, zult u een strook van stof moeten snijden, en die strook samen naaien. Ik was erg blij met hoe het bleek. Het enige probleem is dat het shirt is vrij lang en ik kon niet naaien mouwen van het shirt op dezelfde manier. Ik moest twee kleine stroken snijden, en dan de twee kleine stroken aan elkaar naaien. Na het snijden van twee strips, voegde ik de voering. U ook een klein stukje snijden, dan weer in tweeën snijden, en naaien aan elkaar. Zolang je genoeg stof hebt, kun je de voering op de blazer naaien. Als je niet genoeg stof hebt, naai het er gewoon op. Dit onderscheidt dit artikel van andere items zoals blazer. De voering is zeer delicaat, en als het ontbreekt of de naden los zijn, u het shirt beschadigen. Dit is de reden waarom, als je nog niet de voering aan de blazer hebt genaaid, moet je wachten tot nadat de voering is voltooid en de randen op een rij heeft.

Hoe de voering te naaien:

Zodra u uw blazer hebt voltooid, zult u waarschijnlijk het moeilijk vinden om het te openen. Het kan lijken alsof het helemaal niet open is. Als dit gebeurt, probeer dan het openen van de blazer in zijn oorspronkelijke positie.