Hoe gebruik ik blazer?

Neem wat. En nu kan ik. Is het mogelijk om de bekleding van een blazer weg te laten? U blazer gebruiken om geld te besparen. Waarom vraag je het? Laat me je eerst vertellen wat blazer voor je kan doen.

Wanneer u een jas koopt en u vindt het niet leuk, u het retourneren of retourneren en betalen voor een retourzending. In het geval dat u een jas wilt retourneren, zijn de kosten van retour $ 30, maar dat is exclusief verzendkosten. Als u uw blazer niet wilt retourneren, u ook betalen om het opnieuw te laten verzenden, maar dat kost $ 90 om het terug te sturen. Op dezelfde manier is blazer Test een testrun waard. Als je gewoon een nieuwe blazer wilt krijgen, zijn de kosten van de retourzending gratis. Nu, als je gewoon het kopen van een paar blazers, de kosten is een beetje hoger dan voor andere dingen. Maar als je een groot ticket item dat je wilt, is het meestal goedkoper om gewoon terug te keren van de jas. Het goede ding over dit is dat u het binnen 30 dagen na ontvangst terugkeren, en zij zullen voor de scheepvaart betalen om het terug naar u te verschepen. Ik kocht een paar zwarte chino's, een bruine blazer, en een marine pak en ik kreeg de nieuwe blazer van Amazon voor 99,99 dollar in een paar weken en het was $ 30. Het was geweldig. Maar wat als je je oude jas in een andere kleur wilt dragen? Ik heb een paar witte shirts die ik kocht toen ik nog op de universiteit en ik hou van hen en ze zijn nog steeds in grote vorm gekocht. Maar na een jaar van slijtage, de stof wordt steeds een beetje vervaagd, dus ik zou zeker nodig om ze te vervangen. Dus dit is wat ik deed. Ik ging naar dezelfde plaats waar ze gratis rendement geven en stuurde me een e-mail met de details van de vervangende optie en een terugkeer coupon. De winkel waar ik de shirts kocht was super behulpzaam en stuurde me de coupon voor 10% korting. (Niet alle winkels zijn zo. De lokale winkel had een aantal leuke mensen werken er, maar ik voelde me niet alsof ik nodig had om ze te betalen voor een baan die ze niet deden. Misschien zijn ze niet zo behulpzaam als ze zouden moeten zijn.) De coupons zijn meestal rond de € 3, maar als ik nodig heb om een heleboel dingen te kopen (zoals 100 shirts) Zal ik waarschijnlijk krijgen ze voor meer. (Ik zal proberen om uit te vinden hoeveel ik te besteden aan een shirt voor het kopen van het. Soms moeten ze kosten voor de scheepvaart, dus ik moet controleren of het meer kost om het te krijgen uit Frankrijk dan hier. Als het te veel, zal ik een aparte post over dat.)

Er is een blazer verkoop gaande op dit moment op een winkel die ik niet heb een kans gehad om te bezoeken, dus ik was in staat om te proberen op de shirts in hun winkels hier en daar. Het was geweldig om te zien hoe de shirts zag er in verschillende kleuren en verschillende stoffen, en om ze allemaal te zien op één plaats. Deze blog gaat over kleding, dus ik zal praten over de details hier als ik ze vind.

Wat heb je nodig om een blazer te kopen?

Het antwoord op deze vraag varieert van blazer tot blazer, maar het belangrijkste is om een merk te vinden dat je shirts zal verkopen.

Ik was op zoek naar een bepaalde kleurencombinatie, een bepaalde stof of stijl van hetzelfde merk. Maar dat betekent niet dat je nodig hebt om een bepaald bedrag te besteden voor een bepaalde grootte of stijl. Als je iets wilt voor je lichaamstype kun je een pak dat je lichaam past te krijgen, maar als je een dress-up man die je misschien niet nodig een dressy jas, moet u misschien een blazer.