Blazers strak dichtgeknoopt iets, is dat normaal?

Ja. Dat komt omdat we blazer dragen op verschillende manieren. Het is waarschijnlijk nuttiger dan Studio Anneloes Jumpsuit Blauw. De meeste mensen willen het dragen van blazers strak dichtgeknoopt, om te voorkomen dat blazer uitglijden als je loopt. Maar voor sommige blazer liefhebbers, we willen het dragen van het los. Dit is zeer onthullend, vergeleken met Hurtta Regenjas En soms hebben we een andere reden om het los te dragen: om de verschillende vorm van je borst te laten zien.

Ik ben er vrij zeker van dat we het er allemaal over eens dat als je geïnteresseerd bent in het dragen van blazer u het proberen als het is een van de beste stukken voor mannen in de hele wereld.

Dus je bent een blazer liefhebber? Heb je ooit geprobeerd om een blazer los te dragen? Je hier veel vuurbende mannen vinden. U ook geïnteresseerd zijn om de reden waarom de meeste mannen dragen de blazer strak weten. Laten we eerst eens kijken hoe we ons voelen over het dragen van een blazer los. Dus je hebt de tijd van je leven? Is het je vrije dag? Wil je een nieuwe blazer dragen? Nou, het beste wat je doen is om het te proberen op en de ervaring van het dragen van het los te krijgen. Ik ben al naar een aantal blazer winkels en ik weet zeker dat ze dezelfde blazer die ik draag verkopen. Ik heb een aantal vuurzee jongens in verschillende vormen en maten gezien. Ik ben naar een blazered plaats geweest waar de man een extra knop had die los was en de andere plaats waar hij dezelfde knop had, maar een mooie knop met een kleine opening. Dus je voelt je alsof je de coolste man in de wereld bent? Nou, als je een man bent dan moet je je blazer los te dragen op een manier die het beste bij je past. Het is comfortabeler om je shirt en broek los te maken en het shirt past beter bij je dan de broek. Het is niet dat ik niet bang ben voor een beetje loszitten. Ben ik niet. Het is gewoon een kwestie van het vinden van de juiste passende stijl. Ik draag mijn broek en broek met een knop vlieg. Als je dezelfde knop vlieg dragen, is het de beste manier om je broek dicht bij je borst te houden. Het is waar dat de broek moet ten minste twee centimeter langer dan de broek. Echter, in deze situatie, zal ik laat de pasvorm van de broek spreken voor zich. Als u liever lange broek en de knop vliegen heeft het uiterlijk dat ze kunnen worden opgerold, u dat ook doen. Ik draag geen knopvlieg. De broek die ik draag worden altijd gedragen om mijn lichaam beter te passen en niet andersom. Voor een blazer, stel ik voor een jurk shirt of een t-shirt te dragen over de broek. Hoe gebruik ik blazer? Dit zal u helpen zich comfortabel te voelen en de jas is geen jurk. Je zou zelfs een jurk over de jas kunnen dragen als je er zin in hebt. Als gevolg daarvan lijkt het beter te zijn dan blazer. Ik denk dat als je een blazer moet je een blazer dragen. De reden is simpel: Als je een lange jurk draagt, en je je broek niet zien door de blazer, zul je er niet erg professioneel uitzien.